En ølblogger vender tilbake

En ølblogger vender tilbake

De siste månedene har gått med til det meste annet enn blogging. Det hadde vært lett å skylde på at jeg har hatt så mye annet å gjøre at tiden ikke har strukket til, men det vil i beste fall være å strekke litt på sannheten. Jeg mistet rett og slett litt av bloggemojoen. Populært kalt bloggesperre. Ølsperre har jeg imidlertid ikke hatt, så de som skulle frykte at målet om å nå 1001 øl ikke lenger gjelder, kan ta det med ro.

Noen små unnskyldninger har jeg likevel. Det er på sin plass å nevne at andre prosjekter også har stjålet av min fritid. Viktigst av disse er Ølportalen. Da jeg startet min egen ølblogg, hadde jeg ingen ide om at min nye «hobby» kom til å ta såpass av. Først ved å bli med et et bloggerkollektiv, og så få muligheten til å starte Norges største uavhengige ølportal. Det er rett og slett utrolig morsomt å få muligheten til å være med på, og det har i perioder også gått foran utviklingen av min egen blogg.

Er jeg så skikkelig tilbake som blogger? Det siste halve året har lært meg at jeg ikke skal love noe definitivt. Jeg har planlagt å poste et nytt innlegg «en av de neste dagene» omtrent siden sist bloggen ble oppdatert. Men én ting kan jeg love: jeg skal fortsatt smake meg gjennon 1001 øl (litt under 300 igjen nå), og de viktigste milepælene, opplevelsene og høydepunktene vil du få høre om her.

Vis kommentar

  1. Gleder meg til å kunne lese fra deg igjen Ove!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.