BrewDog Christmas Porter (6,2 %)

BrewDog Christmas Porter (6,2 %)

BrewDog Christmas PorterDet er vanskelig å ikke like BrewDog, spesielt med de hysterisk morsomme tekstene på etikettene, og de lett forstyrrede produktvideoene på nettsidene deres. Ølet er ikke alltid blant de aller beste, men det er stort sett alltid veldig godt, og gjerne litt spennende. I fjor fikk jeg sansen for Santa Paws, men i år går jeg heller for Christmas Porter. Jeg har begynt å venne meg mer til porteren, selv om det har vært en litt lang vei å gå.

BrewDog lager som regel gode portere. Det gjelder også Christmas Porter. Både i duft og smak er det mye sjokolade. Krydderet, og spesielt chilien, er merkbar, men langt fra dominerende. Faktisk er smaken ganske avrundet og balansert. Jeg skulle dog gjerne sett at ølet hadde mer fylde. Det hadde gjort ølet enda bedre og fått smakene til å sitte virkelig godt.

BrewDog Christmas Porter – 7 av 10

Skriv en kommentar