Bli med på feiringen av International Beer Day!

I morgen, fredag 5. august, feires International Beer Day for første gang i Norge. Ideen bak denne dagen er å samle gode venner for å drikke god øl, og gjerne prøve noe nytt også. Det er også en dag for å feire de mange dedikerte menneskene som brygger og serverer øl. Med andre ord, dette er en dag for å være med venner, hjemme eller ute, og feire med godt øl.

Hvis du vil bruke dagen og kvelden sammen med andre ølvenner, er det mange muligheter til å gjøre det. Flere puber er med på feiringen av International Beer Day, og det planlegges noen ekstra godbiter for å feire dagen. På Tilt tar de frem noen kasser med Nøgne Ø Two Captains. Akersberget vil ha Pilsner Urquell Masters (som vanligvis ikke er å få tak i i Norge). Patricks i Kristiansand vil ha framboise fra Cantillon på fat, Det Akademiske Kvarter i Bergen vil ha et godt utvalg av Nøgne Øs øl, mens Hanne på Høyden i Bergen feirer med smaksprøver på øl, for å nevne noe.

Selv skal jeg til Kragerø denne dagen, men jeg kommer til å feire med noen bedre øl, forhåpentligvis i veldig godt lag. Skål!

Her kan du feire International Beer Day i Norge:

Oslo
Akersberget, Gamle Aker

Beer Palace, Aker Brygge
Brødrene Sundt Spiseri, Lakketorget
Cafe Laundromat, Bislett
Grünerløkka Brygghus, Grünerløkka
Olympen, Grønland
Tilt, Sentrum

Bergen
Det Akademiske Kvarter
Henrik øl og vinstove
Hanne på Høyden
Victoria cafe og pub

Trondheim
Den Gode Nabo

Kristiansand
Patricks Pub & Restaurant

Sandnes
Melkebaren

Skorovas
Skjenkestova

Norske ølbloggere står bak International Beer Day i Norge. Denne bloggen er representert der, sammen med Tommys ølblogg, StoreMys Lille Ølblogg, Kjempetorsken, Høyt Skum og Humle og Malt.

Skriv en kommentar