Øl- og matfestival i Kubaparken

Gustav Jørgensen inviterer til øl- og matfestival i
Kubaparken 1. til 5. juni

1. til 5. juni arrangeres Øl- og matfestivalen i Kubaparken i Oslo. I år vil det bli enda mer mat under festivalen, og selvfølgelig, mye øl. Totalt vil du kunne smake på rundt 450 forskjellige øl fra åtte forskjellige leverandører. I tillegg blir det mini-foredrag i løpet av hele festivalen, og muligheten for å utforske litt ekstra i egne smakstelt.

Det vil, utvalget tatt i betraktning, være øl for selv den litt mer sære ølhund, men under en presentasjon på Fyrhuset forrige uke la Gustav Jørgensen vekt på at det vil være et stort utvalg av øl som selv de som er mindre bevandret i kraftfulle øl kan ha glede av. Det er et ønske om at festivalen skal ha en bredere appell enn kun til de mest ølinteresserte. For de som er spesielt interessert i norsk håndverksøl, vil det være øl fra både Nøgne Ø, Haandbryggeriet, Kinn, Ægir og Atna på festivalen.

I fjor var matutvalget litt så-som-så, men det jobbes for at dette skal bli betraktelig bedre i år. Et av målene med festivalen i år, er å knytte den norske matkulturen sterke opp mot øl. Dette skal blant annet gjøres gjennom at det blir et større utvalg og mer variert mat. I tillegg vil maten blir langt mer skreddersydd ølet til de forskjellige leverandørene. Kvaliteten bør også bli bra. Maten vil laget blant annet av Kulinarisk Akademi, Kampen Bistro og Pascal.

Festivalen åpner portene onsdag 1. juni. Søndag er reservert for bransjen, men resten av dagene er festivalen åpen for allmennheten frem til klokken 23. Du kan lese mer om festivalen på hjemmesidene til festivalen.

Gjennom Norske ølbloggere, hvor også 1001 øl er representert, kan du vinne billetter til festivalen. Alt du trenger å gjøre er å besøke facebook-siden til Norske ølbloggere og svare på ett enkelt spørsmål om festivalen. Send svaret ditt inn innen mandag 30. mai klokken 12, og du er med i trekningen!

Skriv en kommentar