Lanseringsfest med Kinn bryggeri

Det kommer stadig nye spennende øl fra de nye norske mikrobryggeriene. Jeg tror de fleste vil si seg enig i påstanden om at mikrobryggeriene har revitalisert norsk øl til det klart bedre. Samtidig tror jeg mye av den økende ølinteressen kan tilskrives både den økte tilgjengeligheten og den gode kvaliteten på norsk håndverksøl. Til nå har jeg smakt mest øl fra Nøgne Ø og Haandbryggeriet, men jeg ser frem til å prøve ut flere øl fra Kinn, Lervig og Ægir.

7. mai blir tre nye øl fra Kinn bryggeri tilgjengelig gjennom Vinmonopolet. Like etter påske, nærmere bestemt tirsdag 26. april klokken 19.30, blir det lanseringsfest på Håndverkerstuene i Oslo. Her kan du smake på de nye ølene, Slåtteøl, Vestkyst og Bøyelen, i tillegg til at du kan treffe bryggeren Espen Lothe.

På veien til 1001 øl, er dette tre øl jeg gleder meg til å smake.

Skriv en kommentar