Prosjekt 1001 øl

Dette er ikke en politisk blogg, dette-skjedde-med-meg-blogg eller matblogg. Dette er en ølblogg. Om all verdens øl, med unntak av Borg. Jeg fikk nylig boken 1001 Beers You Must Try Before You Die i bursdagsgave, og med en fremtredende blir-snart-30-krise, tok det kort tid før jeg innså at det var det jeg måtte gjøre. Smake 1001 øl, eller i hvert fall så mange av dem jeg klarer å få tak i. Dog ikke før jeg er 30, da det ville medført et daglig inntak av 2,8 øl, men kanskje, si, før 33 eller deromkring. Denne bloggen vil følge min vandring i ølets verden, i et forsøk på å dokumentere den for meg selv og andre som måtte være interessert.

Vis 4 kommentarer

  1. 1001 øl før 30 kunne ha blitt en blogg ala Regines blogg ved navn «face your beeers» istedenfor «face your fears». Etter leversvikt og din bortgang vil bloggen din bli til en bok utgitt av Gyldendal. Too soon?

  2. Av alle ting man kan bli husket for, er vel ikke det det verste. Tror likevel jeg ikke skal sikte meg inn mot leversvikt, da det sikkert er mange av de 1001 jeg har lyst til å smake mer enn én gang. Og det hadde jo vært hyggelig å bli eldre enn 30…

  3. Artig og ambisiøst, Ove 🙂 Selv har jeg bøkene «A beer a day: 366 beers to help you through the year» og «300 beers to try before you die». Overkommelige prosjekt – hvis man hadde fått fatt på alle ølene, vel og merke.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.