Lundetangen Juleøl (4,7 %)

Lundetangen Juleøl (4,7 %)

Lundetangen JuleølDette juleølet var en positiv overraskelse. Det er mulig jeg er en smule inhabil siden eg er født og oppvokst i Telemark, men Lundetangens juleøl er blant de bedre med vanlig butikkstyrke. Dette er et skikkelig juleøl med kraftig smak og god fylde. Her er det rikelig med maltsødme, krydder, karamell og noe brent malt. Ølet har ogsp en overraskende fin komplesitet, og det har den god fruktighet. Det er noe situs i smaken, som balanserer mot maltet. Om jeg skal trekke ned på noe, er det at den er litt for søt. Jeg skulle også gjerne hatt litt mer fylde og noe mer balanse, men ellers er dette et godt juleøl. Ikke blant de aller beste, men helt klart et godt alternativ!

Lundetangen Juleøl – 7 av 10

Til informasjon har jeg mottatt smaksprøve av dette produktet. Du finner flere juleølanmeldelser, både fra 1001 øl og andre blogger tilknyttet Norske Ølbloggere, på denne siden.

Skriv en kommentar