Arendals Sørlands Juleøl (4,7 %)

Arendals Sørlands Juleøl (4,7 %)

Arendals Sørlands JuleølJeg hadde gledet meg litt til denne, siden jeg liker pilsen til Arendals ganske godt, men dessverre så skuffet juleølet en del. Dette er spesielt synd siden ølet egentlig er godt. Det er veldig fin sødme, god malt og noe krydder, med andre ord fin julestemning, men det smaker bare så veldig lite. Så enormt, ekstremt, surrealistisk lite. Ølet har et stort potensiale, men det trenger mer fylde og mer kraft. Det går fint an å få til det, også uten høy alkoholstyrke. Jeg kan ikke helt se for meg hvordan dette ølet skal fungere sammen med kraftig julemat. Alene går det fint, men smaken vil forsvinne helt til noe mer krydret en lettsaltet, kokt torsk. Dessverre. For igjen, det er ingen usmak, bare ikke så mye, vel, smak.

Arendals Sørlands Juleøl – 5 av 10

Til informasjon har jeg mottatt smaksprøve av dette produktet.

Skriv en kommentar