Williams Black (4,2%)

Williams Black (4,2%)

Williams BlackDette er en dark ale som minner mye om en mild stout. Jeg ble veldig positivt overrasket over dette ølet. Det har en fin, ren smak og er godt balansert. Dette er ett av de ølene som smaker godt og behagelig fra første slurk. Ølet lukter lett av røstet malt og har en god friskhet. I smaken er det hint av kaffe, mocca og mørk sjokolade. Det er en lett bitterhet som ikke er overveldende, men subtil og passende for ølet. Ølet er brygget med hvete, noe som gir det en fin og avrundet smak. Til tross for den relativt beskjedne alkoholmengden, har det en fin fylde og god munnfølelse. Dette er et godt og drikkbart øl, og jeg kan fin se for meg å ha flere slike i løpet av en kveld. Det største problemet med det er tilgjengelighet og pris. Jeg fant Williams Black på Meny i Rignes Park til 55 kroner. Det er noe i overkant for en helaften, men jeg anbefaler likevel å prøve en eller to av det.

Williams Black – 7.5 av 10

Skriv en kommentar