Ulovlig å blogge om øl?

Dette brevet dumpet nylig ned i posten. Visstnok er det ulovlig å blogge om øl i Norge (og jeg som mente på at det var ytringsfrihet i dette landet). I følge departementet sidestilles det å blogge om øl med forherligelse av alkohol… Jeg har nå to uker på meg til å fjerne all omtale av norskprodusert øl på denne bloggen. Derimot later det til at eventuell omtale av utenlandsk øl går helt fint. Forstå det den som kan. Jeg merker at jeg er litt matt, og jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte av dette…

PS. Det ser ut som dette ikke bare gjelder meg. Det har blitt startet en facebook-gruppe for å få departementet til å revurdere sitt standpunkt. Meld deg inn her.

Oppdatert: For de som fortsatt skulle lure, dette var (heldigvis) bare en aprilspøk, satt ut i live av norske ølbloggere (i tillegg til undertegnede: Kjempetorsken, Humle og Malt, StoreMy Høyt Skum og Tommys ølblogg). Dermed er det fritt frem for å blogge videre om øl, både norsk og utenlandsk, også i fremtiden. Fortsatt god aprilkveld 🙂

Skriv en kommentar