Blogg’n’roll

Jeg følte det var på tide å gjøre denne bloggen litt mer, vel, bloggete. Etter å ha gått smått amok med blogginstillingene har jeg fått oppdatert både innhold og utseende. En viktig oppdatering, og en essensiell del av enhver blogg, er at jeg har lagt til en bloggroll med de bloggene jeg jevnlig svinger innom. Det er foreløpig ikke så mange ølblogger jeg har begynt å lese fast, men det blir stadig flere. En blogg jeg har fulgt en liten stund er Kjempetorskens ølblogg. For de som har lest ølblogger lengre enn hva jeg har, vil Kjempetorsken trolig være godt kjent. For nyinnvidde, så anbefales den på det varmeste. Jeg vil oppdatere blogglisten etter hvert som jeg oppdager nye, gode ølblogger. Kom gjerne med anbefalinger på gode ølblogger jeg burde sjekke ut.

Vis 2 kommentarer

  1. Bloggen din er nå bokmerket 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.